Diákmunka

Jelentkezési lap

Kedves Diákok!

  1. július 1. napjától – várhatóan – lehetőségünk lesz a Nyírpazony Településüzemeltetési Kft-nél, legfeljebb egy-egy hónap időtartamra Nyírpazonyi állandó lakhellyel rendelkező nappali tagozatos tanulói jogviszonyban lévő 16 és 25 év közötti fiatalokat foglalkoztatni munkaviszony keretében.

A foglalkoztatás feltétele, hogy a nappali tagozatos diák személyes okmányaival, illetve érvényes diákigazolvánnyal vagy iskolalátogatási igazolással igazolja nappali tagozatos jogviszonyát a Munkaügyi Kirendeltségen (4400 Nyíregyháza, Szabadság tér 2.), továbbá rendelkezzen a Nemzeti Adó és Vámhivatal (4400 Nyíregyháza, Szabadság tér 7.) által kiállított igazolással 180 napnál kevesebb munkaviszonyról.  

Amennyiben felkeltette az érdeklődésedet a lehetőség, úgy kérjük, hogy a mellékelt jelentkezési lapot töltsd ki és hozd be személyesen a Nyírpazony Településüzemeltetési Kft irodájába (4531 Nyírpazony, Széchenyi u. 17.), vagy nyújtsd be elektronikus úton (nyirpazonykft@gmail.com).

 

Jelentkezési határidő: 2018. június 25. hétfő 2000 óra.

 

A további teendőkről a Nyírpazonyi Településüzemeltetési Kft irodájában személyesen, valamint telefonon, +36/306355853 telefonszámon keresztül nyújtunk tájékoztatást.