Csiga csoport

A csiga-biga csoportunk lányai és fiai olyan sokat nőttek, fejlődtek, okosodtak a nyáron, hogy már páran elmehetünk iskolába és a többiek is nemsokára követik őket. Valika óvónénivel, Marika óvónénivel és Katika óvónénivel sokat játszunk, tevékenykedünk, mozgunk és beszélgetünk.

 
Mi lányok 13-an, nagyon örülünk, hogyha táncolni, játszani, sétálni indulunk, mindenkinek fiú párja van és még az egyik felnőtt is megfoghatja a kezét egy fiúnak.
27-en tudjuk, hogy nagyon jókedvűek, kíváncsiak, mozgékonyak, hangosak vagyunk, de mindig nagy örömmel fogadjuk, ha mesélnek, báboznak, énekelnek nekünk.
Nagyon szeretünk kirándulni, az udvaron lenni, festeni, gyurmázni és mostanában egyre ügyesebben használjuk az ollót, ragasztót. Már többen le tudják rajzolni a családjukat, vagy a kedvenc meséinek szereplőit.

Mindig nagyon örülünk, ha szüleink velünk lehetnek itt az óvodában. Együtt sokkal felszabadultabbak, ügyesebbek vagyunk. Így volt ez az Aranyalma héten, az Egészséghetünkön és a Márton-napi lámpás esten is.
Bár nagyon szeretjük az őszi, téli programokat is, de nagyon várjuk a tavaszt és a nyarat is, mert sokan vagyunk az udvaron, sétálunk, kirándulunk.
Óvó nénikkel együtt kitaláljuk, hogy mihez van kedvünk, mi érdekel minket a legjobban és, hogyan tudjuk megismerni, megvalósítani azokat a dolgokat amiket választunk /Projekt-módszer/

Egyre ügyesebben eltudjuk mondani amire gondolunk, mindig mindenre reagálunk és kimondhatjuk a véleményünket is.

Nagyon szeretünk viccelődni is egymással, de ez azért van, mert nagyon szeretjük egymást!


Archívum

Kategóriák