Csiga csoport

Csiga-biga csoport                                        Nagycsoportosok lettünk! Készülünk az iskolába 25-en, vártuk már, hogy újra láthassuk egymást. Gyönyörű, tiszta, megújult csoportszoba várt ránk, ahol felfedezhettünk új játékokat, fejlesztő eszközöket, bútorokat, dekorációt. Az öltözőnk is a régi, csak az óvodába érkezésünk lett egy kicsit másabb. A korona vírus megjelenése óta egy kicsit a mi életünk is megváltozott. Alaposabban mosunk kezet, lefertőtlenítjük a játékokat, eszközöket és minden reggel megmérjük a lázunkat. Próbálunk sokat a levegőn lenni, az ágyneműnket, ruháinkat, gyakrabban tisztítják.
Sajnos a szüleink csak az óvoda ajtóig jöhetnek, de mi ezt már megértjük, elfogadjuk, hiszen mi vagyunk a legidősebbek az oviban. Óvónéniék és dajka nénink is már több éve foglalkoznak velünk. Szeretetükkel, odafigyelésükkel, hamar átbillenünk a nehézségeken és megpróbáljuk az utolsó óvodai évünket élményekkel, tudásvágyunk kielégítésével zökkenőmentesen átélni.
A legfőbb célunk, hogy közösen , minden akadályt legyőzve boldog napok részesei lehessünk és tudással felvértezve indulhassunk az iskolába.

Share