Tisztelt Nyírpazonyi Lakosok!

Tisztelt Nyírpazonyi Lakosok!

Az elmúlt hónapban a NYÍRPAZONYI NŐK KLUB tagsága N Ő N A P I rendezvényt tartott, melyen Dubay László úr, Nyírpazony Nagyközség polgármestere az önkormányzat vezetése nevében köszöntötte a Hölgyeket.

Meglepetés vendéget hívtunk a Nyíregyházi PRIMAVARE balett együttest. Vezetőjük Feketéné Kun Ildikó többszörösen kitüntetett Príma díjas balettmester.

Az együttes megalakulásának 40. évfordulójának a megünneplésére új GÁLA műsorral készül, mely műsor egy részének a főpróbáját itt tartották meg.

A vendégek és a tagság részére meglepetés volt a műsor, majd a házi készítésű finom falatok elfogyasztása tette még kellemessé az ünneplést.

Köszönjük polgármester úrnak a kedves szavakat, a tisztelet virágát, a fellépőknek a színvonalas előadást.

 

A műsort szeretnénk Önöknek ajánlani és ezzel KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPET kívánni.

Nyírpazonyi Nők Klub tagsága

This entry was posted in Egyéb.

TISZTELT NYÍRPAZONYI LAKOSOK!

A Nyírpazonyi Nők Klubja, köszönetét fejezi ki a Nagyközség lakosságának és a vállalkozóknak, akik a 2016-os évben is támogatták klubunkat az adójuk 1%-ának felajánlásával.

Kérjük, hogy 2017-es évben is támogassák a klub működését.

Tevékenységünkkel hozzájárulunk a község kulturális életéhez. A 14 év munkája biztosíték arra, hogy a felajánlás jó helyre kerüljön.

Kérem, fogadják szeretettel az alábbi műsorszámunkat, melyhez jó szórakozást kívánunk!

Adószámunk és címünk: 18810677-1-15

4531 Nyírpazony, Arany J.u.14.

Nyírpazonyi Nők Klubja

A tagságunk nevében: Ungvári Sándorné

elnök

This entry was posted in Egyéb.

TÁJÉKOZTATÁS!

A 2016-os évre az Emberi Erőforrás Minisztériuma „szakmai” pályázatot írt ki. A Nyírpazonyi Nők Klubja élt a lehetőséggel, és mint támogatóhoz a Nemzeti Együttműködési Alap dKözösségi Környezet Kollégiumához benyújtotta első „szakmai” pályázatát.

A pályázat címe:   „Civil szervezetek szakmai programjainak támogatása 2016”. A pályázat tárgya: Ismeretátadás, kihelyezett rendezvény Budapest városnézés és Etyek „Korda” Filmstúdió megtekintése. A pályázat célja: A tagság és önkéntesei látókörének, ismereteinek bővítése…

A szakmai pályázat megfelelt a követelményeknek, a Nyírpazonyi Nők Klub részére a /Támogató/ az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő 542.775,-Ft pályázati összeget utalt át.

A program 2016. augusztus 27.-én megvalósult, utazás szervezőt kértünk fel, aki autóbuszt, 2 buszsofőrt és 2 idegenvezetőt biztosított. 40 fő vett részt a programon.

A tárgyban megnevezett programmal a tagság és önkéntesei látókörét, ismereteit bővítettük, a hazai nevezetességeink, értékeink bemutatásával. A szakmai pályázat elnyerése hozzájárult a tagság kulturális életének folyamatos fejlődéséhez. Ez a pályázat nagy lehetőséget biztosított részünkre, hogy Budapest Európa 8. legnépesebb és egyik legszebb város nevezetességeit megtekinthettük, Etyeken a Korda Filmstúdió „kulissza” titkaiba betekinthettünk.

E „Tájékoztató” a pályázati előírás egyik feltétele, de szívesen osztottuk meg Önökkel a pályázat által nyújtott lehetőséget.

Köszönjük a támogatást.

Nyírpazony, 2016. szeptember 15.

 

Ungvári Sándorné

Nyírpazonyi Nők Klub elnöke

This entry was posted in Egyéb.

Meghívó

A Nyírpazonyi Nők Klubja (4531, Arany János utca 14. szám alatti székhelyű 15-02-0002261 szám alatt nyilvántartásba vett, Ungvári Sándorné elnök által képviselt) egyesület

  1. március 07. napján 18.00 óra kezdettel megtartásra kerülő

KÖZGYŰLÉSRE

Közgyűlés időpontja: 2016. március 07. 18.00 óra

Közgyűlés helyszíne: 4531 Nyírpazony Arany János utca 14.

Tervezett napirendi pontok:

  1. A 2015-ös gazdasági évről „Beszámoló” jelentés tervezet előterjesztés jóváhagyása.
  2. Pénzügyi jelentés elfogadása.
  3. 2016-os évre a MUNKATERV tervezet előterjesztése jóváhagyása.
  4. 2016-os évre a KÖLTSÉGVETÉS tervezet előterjesztése jóváhagyása
  5. Egyebek

Határozatképtelenség esetén a megismételt közgyűlés megtartása ugyanezen a helyszínen és napon változatlan napirend mellett 2016. március 07-én 19.00-tól kerül sor.

Tájékoztatjuk a tagokat, hogy a megismételt közgyűlés az eredeti napirendi kérdésekben a megjelentek számára való tekintet nélkül határozatképes.

Nyírpazony, 2016. február 08.

Ungvári Sándorné

elnök

This entry was posted in Egyéb.