Stankóczi-Dávid Dóra

Stankóczi-Dávid Dóra vagyok, az oviban a gyerekeknek Dórika óvónéni. 5 éve élek a férjemmel, és két kislányunkkal Nyírpazonyban. Óvodapedagógusi diplomámat a Comenius Tanítóképző Főiskolai karán szereztem meg.  Az intézményben 2019 júliusától dolgozom, mint a cica csoport egyik pedagógusa. Nagyon boldog vagyok, hogy része lehetek ennek a fantasztikus óvodai közösségnek. Fontos számomra, hogy a gyermekek biztonságos légkörben, vidáman, játszva tanuljanak és fejlődjenek, elfogadva egymást. A célom az, hogy minden gyermeknek megadjam azt a szeretetet és törődést, amire szüksége van az óvodai évek alatt.
A csoportban folyó munka mellett igyekszem kivenni a részem az óvoda mindennapi munkájából is, ezért tagja vagyok óvodánk bábcsoportjának.
A szívemhez különösen közel állnak a bábok, mert hiszem, hogy ezek a varázslatos játékok segítenek a gyerekeknek kifejezni magukat és kibontakoztatni kreativitásukat.

A gyermekkor évei azok az esztendők, amikor a szív a legérzékenyebb, leghajlékonyabb. Amit oda elültetnek, azt aligha lehet valaha is onnan kipusztítani. /F. Oberlin/

Share