Jótékonysági bál a Polgárőr Egyesületért Nyírturán

Jótékonysági bál a Polgárőr Egyesületért Nyírturán

Nyírtura – A több éve működő Nyírturai Polgárőr Egyesület jótékonysági bált hirdetett a Móra Ferenc Általános Iskolába. A bál szervezésével járó munkát a helyi vállalkozók, az egyesületet támogató nyírturai lakosok vállalták magukra, de az Önkormányzat is segített.

A bálon az adakozó kedvet színvonalas műsorokkal ösztökélték: bemutatkozott a márciusban alakult helyi ZUMBA csoport, akik első fellépésüket adták elő, a Nyírpazonyi Nők Klubja Neoton Família retro show-jukkal, valamint a nyíregyházi Y2K Tánc- és Divatszínház Fires és Dreams tánccsoportja. Meglepetésként a megyén túli ismertséggel rendelkező sényői Dance Tánccsoport is fellépett.A szereplők önzetlenül, ingyenesen jöttek el szórakoztatni a bálon résztvevőket. A bál végén tombolajátékot is rendeztek, melynek díjait szintén támogatók biztosították, a tombolából befolyó összeget is a Polgárőr Egyesület 2012-es működési költségeihez használják fel a bál teljes bevételével együtt.

A Nyírtura Polgárőr Egyesület célja, hogy a település közbiztonságára felügyeljen, segítsen a község bűnmegelőzési munkájában, nappali és éjszakai járőrszolgálatot látnak el, valamint a rendőrség munkáját is segítik szükség szerint. Az eredményes, a lakóközösség megelégedettségére végzett munka biztosításához szükséges anyagiak előteremtésében jelentős szerepet kap minden évben a jótékonysági bál.

This entry was posted in Hírek.

Vélemény, hozzászólás?

6 + kilenc =