Az új ruhájukban is jól bevált, régi formájukat hozzák a lelkes Nyírpazonyi asszonyok.

Nyírpazonyi Nők KlubjaAz új ruhájukban is jól bevált, régi formájukat hozzák a lelkes Nyírpazonyi asszonyok.

PEZSEG AZ ÉLET A NŐK KLUBJÁBAN.

Az újévi jókívánságok idejét éljük. A Nyírpazonyi Nők Klubja vezetőjeként azt kívánom, hogy még sok-sok évet töltsünk el egyetértésben és olyan eredménnyel, amit 2014-ben ért el a tagság. Tavaly mintegy 80 rendezvényt tartottunk, 16 alkalommal jótékonykodtunk önálló műsorainkkal Nyírpazonyban és a környező településeken.

A képen látható új táncruhánkra, melyre pályázaton nyertünk forrást, és az állandó klubhelyiségünkre nagyon büszkék vagyunk. A kulturáltan berendezett klubszobánkban, mint egy nagycsalád, úgy töltjük el kevés szabadidőnket, kibontakoztatva kreativitásunkat és sokoldalúságunkat. Köszönöm támogatóink segítségét, az adó 1 százalékokat, a férjeknek a türelmét, a klubtagoknak pedig az odaadó munkát.

A fellépések előtti bemutatkozáskor mindig elmondom: a Nyírpazonyi Nők Klubja 2003 nyarán alakult meg azért, hogy a községben élő asszonyok, lányok még tartalmasabb életet élhessenek, és szabadidejüket még hasznosabban töltsék el.

Bejegyzett civil szervezetként élünk a pályázati lehetőségekkel, és örömmel vesszük az adózók 1 %-os támogatását.

Munkásságunk sokrétű, egészségmegőrző programok, ruhagyűjtési akciók, jótékonykodás, hagyományőrző és településtörténeti kiállítások, baleset-megelőzési akciók, kirándulások, megemlékezések, ünnepségek stb. A mini tánc, ének és színjátszó csoportunk minden évben új műsort készít.

A helyi önkormányzat támogatása és a tagság lelkiismeretes munkája garancia arra, hogy a Nyírpazonyi Nők Klubja továbbra is sikeresen működjön, színesítve a község kulturális életét.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk körünkbe 2015-ben is!

Ungvári Sándorné elnök

This entry was posted in Egyéb.

Vélemény, hozzászólás?

három × egy =