TÁJÉKOZTATÁS!

A 2016-os évre az Emberi Erőforrás Minisztériuma „szakmai” pályázatot írt ki. A Nyírpazonyi Nők Klubja élt a lehetőséggel, és mint támogatóhoz a Nemzeti Együttműködési Alap dKözösségi Környezet Kollégiumához benyújtotta első „szakmai” pályázatát.

A pályázat címe:   „Civil szervezetek szakmai programjainak támogatása 2016”. A pályázat tárgya: Ismeretátadás, kihelyezett rendezvény Budapest városnézés és Etyek „Korda” Filmstúdió megtekintése. A pályázat célja: A tagság és önkéntesei látókörének, ismereteinek bővítése…

A szakmai pályázat megfelelt a követelményeknek, a Nyírpazonyi Nők Klub részére a /Támogató/ az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő 542.775,-Ft pályázati összeget utalt át.

A program 2016. augusztus 27.-én megvalósult, utazás szervezőt kértünk fel, aki autóbuszt, 2 buszsofőrt és 2 idegenvezetőt biztosított. 40 fő vett részt a programon.

A tárgyban megnevezett programmal a tagság és önkéntesei látókörét, ismereteit bővítettük, a hazai nevezetességeink, értékeink bemutatásával. A szakmai pályázat elnyerése hozzájárult a tagság kulturális életének folyamatos fejlődéséhez. Ez a pályázat nagy lehetőséget biztosított részünkre, hogy Budapest Európa 8. legnépesebb és egyik legszebb város nevezetességeit megtekinthettük, Etyeken a Korda Filmstúdió „kulissza” titkaiba betekinthettünk.

E „Tájékoztató” a pályázati előírás egyik feltétele, de szívesen osztottuk meg Önökkel a pályázat által nyújtott lehetőséget.

Köszönjük a támogatást.

Nyírpazony, 2016. szeptember 15.

 

Ungvári Sándorné

Nyírpazonyi Nők Klub elnöke

This entry was posted in Egyéb.