Hat éves a Nyírpazonyi Nők Klubja

Hat éves a Nyírpazonyi Nők Klubja

Nyírpazony – Hétfőn este a Nyírpazonyi Nők Klubja civil szervezet megalakulásának hatodik évfordulóját ünnepelte.

A faluház udvarán foglalt helyet a tagság között a helyi polgármester és testületi tagok. A vezetőség sok oldalú, szerteágazó, színes, mindenre kiterjedő beszámolót készített, melyet az elnökasszony ismertetett.

Pozitiv vélemények hangzottak el a beszámolóval kapcsolatban. A vendégek további jó munkát sikereket kívántak. Egy fő tagfelvétele is történt, kit szeretettel fogadtunk sorainkban.

A klubunk szeretné, ha a település minden lakosához eljutna a hívó szavunk, legyen az kulturális rendezvényre
invitálás, meghívott vendégek előadásainak meghallgatása, a prevencióval, vagy egészségmegőrzéssel kapcsolatos kérdések felvetése.

A településünk első emberétől kaptunk egy lehetőséget. A kábel tv csatornára felrakhatjuk e sikeres beszámoló anyagát, többen megismerhetik e közösség életét, munkáját, és építő jellegű javaslatokat is kaphatunk. Vagy éppen erős kritikát.

Az est második részében egy tagunk nem tudott eljönni, de egy “6″ születésnapi tortát küldött, gondolatban velünk volt.

Következett a szalonnasütés: mindenki kirakta kosarából a hozott nyersanyagot. Sürgés-forgás, tűz körüli tere-fere. Közben hurka is sült egy tagunk disznóvágási kóstolójából. Egy családként lakmároztunk.

Elköszönés előtt a kis csapat a hétvégi próbát, fellépést beszélte meg, amit persze ott hallottunk először, de senki nem
talált kifogást.

Köszönjük mindenkinek a részvételt jó egészséget,b oldogságot kívánunk a munkához.

A Nyírpazonyi Nők Klubja.

This entry was posted in Hírek.

Vélemény, hozzászólás?

3 − 1 =