Köszönet a nyírpazonyi ügyes kezű asszonyoknak

Köszönet a nyírpazonyi ügyes kezű asszonyoknak

A Nyírpazonyi Nők Klubja évek óta kiállítást rendez anyák napja tiszteletére és gyermeknap alkalmából a községben.

A Nyíregyházi „NYÍRBÁLÓK” Foltvarró Egyesület tagjai által készített kézimunkákat mutattuk be május hónapban, mely 10 napig volt látható és kb. 400 fő tekintette meg.

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani és gratulálni az ügyes kezű asszonyoknak, hogy munkáikat megismerhettük és bemutathattuk, mellyel hozzájárultak szépérzékünk fejlődőséhez. Szokolyiné Erdei Edit – klubtagunk – írásával köszönjük meg, hogy hozzájárultak a kiállítás sikeréhez:

„Van, aki a szimmetriát szereti, és van, aki épp nem azt. S, hogy mindezt egyben láthatjuk, Ez az, mi vendéget maraszt. Nézzük a műveket, vitázunk is olykor, de tudjuk, a szubjektív élmény felemelő sokszor. Az „ágyterítők” – Istenem! Mi munka van bennük!
És a hegyen-völgyön aquarell mély nyomot hagy bennünk. A kiskutya és a falikép csodálatra késztet: az ember itt csendben sok szép dolgot nézhet. Köszönjük „Nyírbálók”, hogy így bántok ollóval, tűvel, cérnával és vacaknak hitt ronggyal. Hogy mindabból, mi másoknak haszontalan rongy, ügyes kezetekkel ti sok csodát alkottak. Sok sikert továbbra is. Erőt és kitartást, hogy máskor is láthassunk ilyen KIÁLLÍTÁST! Egyben megköszönöm a Nyírpazonyi Nők Klub tagjainak a kiállítás ideje alatt végzett lelkiismeretes munkát, a polgármesteri hivatalnak a hely biztosítását – írta portálunknak Ungvári Sándorné a Nyírpazonyi Nők Klub elnöke.

This entry was posted in Hírek.

Vélemény, hozzászólás?

öt × öt =