Tisztelt Szülők!

  1. 04. 01-től a bölcsődei, óvodai ellátással kibővül az ellátás, így minden korcsoport ellátottá válik, aki ezt folyamatosan igényli.

Tájékoztatok mindenkit, hogy a gyermekétkezés igénylését csak és kizárólagosan az

etkezes@nyirpazony.hu

email címen tudjuk fogadni, név, korcsoport, osztály megadásával.

Egyéb multimédiás felületről – sms, viber, messenger – és telefonon nem áll módunkban igénylést felvenni, mert nyomon követése lehetetlen.

Ellátásban mindenki részesül (Családi Bölcsőde, Óvoda, Iskola), aki 2020. 04. 01-től folyamatosan tart igényt a szolgáltatásra.

Az igénylés 5 munkanapos, nem lehet szünet – pl. csak keddre és péntekre kérek ebédet – a megrendelések között, ezért kérem, ilyen igénnyel ne keressenek. Kérek mindenkit, aki a rendelését lemondja az szintén írásban tegye meg a megadott e-mail címen.

Aki a megrendelt ételt nem veszi át és azt nem jelezte vagy nem erősítette meg a további rendelést vagy a lemondását, annak a következő naptól törlődik a további igénye. A konyhai kapacitást a rendelet értelmében a rászorultsági elv alapján működtetjük, ami nem teszi lehetővé, hogy annak is megfőzzük a napi étel adagot, aki más forrásból is megtudja oldani gyermeke étkezését.

Az ellátást az Aranyalma Óvoda ebédlőjében lehet átvenni hétfőtől péntekig 11:30 – 13:00 között.

Az ebédhez nem kell ételhordót felhozni, egyszer használatos edényekbe történik a kiosztása.

Az ebéd kiosztás csak és kizárólag a fenti időszakban történik nincs lehetőség a nyitvatartási időn túli étel elvitelre. 13.00-órától az ebédlő zárva tart, a kötelezően előírt napi fertőtlenítés zárás után azonnal kezdődik.

A járványmegelőzés érdekében kérem, hogy a higiéniás szabályokat betartva csak 1 fő jöhet és veheti át az igényelt ételt. Az átvételkor a gyermek neve, korcsoportja vagy osztálya és az átvevő neve rögzítésre kerül. Az átadás folyamatos lesz, de az ebédlőben egyszerre 3 fő tartózkodhat távolságmegtartással.

Kérem, aki bármilyen fertőző betegségben szenved, az intézményt ne látogassa.

Tisztelettel: Székely Zoltán élelmezésvezető

Nyírpazony, 2020.03.30.

By Hivatal