Kedves Szülők!

A Korm. 215/2020. (V. 20.) az óvodák és bölcsődék újranyitásáról szóló rendelete alapján intézményünk 2020. 05. 25.-én (hétfő) újra megnyitja kapuit. Szeretnénk ezzel a szülők számára megkönnyíteni a megszokott munkarendhez való visszatérést.

Óvodánkban folyamatosan külső és belső fertőtlenítést végzünk.  A jelenlegi helyzetre való tekintettel törekszünk a biztonságos egészségügyi szabályok betartására és kérjük ezen szabályok betartását a szolgáltatásunkat igénybe vevőktől is.

Rendkívüli intézkedéseink, elvárásaink:

  • A gyermekek átvétele, átadása lázmérés, kézfertőtlenítés után a bejárati ajtóban zsilip rendszerben történik.
  • Szülőknek tilos az épületbe belépni!
  • Otthonról hozott étel, italt, játékot behozni tilos!
  • Amennyiben a gyermeknek folyik az orra, köhög, lázas, láthatóan nem egészséges nem biztosítjuk a napközbeni ellátását.
  • A szülő a napközben megbetegedő gyermek óvodából való távozásáról az értesítéstől számított fél órán belül köteles gondoskodni.

Ezeket az intézkedéseket a gyermekek és családjaik, valamint intézményünk dolgozói egészségi állapotának megőrzése érdekében végezzük.

Mindennapi működésünk a megszokott ütemben és rendben zajlik (7.00-17.00). Biztosítjuk a háromszori térítésmentes étkezést az óvodai ellátást igénybe vevők számára, az étel elhordása megszűnik.

Kérjük a kedves Szülőket, hogy jelezzék igényüket az óvodai ellátásra a csoportban dolgozó óvodapedagógusok felé 2020. 05.22. (péntek) 10.00 óráig.

 

 

Nyírpazony, 2020. 05. 21.                                                     Dr. Faragóné Bankus Judit

                                                                                                          óvodavezető

By Hivatal