Tisztelt Polgármester Asszony/Úr!

Keressük a térség jellegzetes helyi termékeit és szolgáltatásait!

Helyi termelők, bio és nem bio gazdaságok, kézművesek, hagyományos helyi termékeket készítők, valamint szolgáltatók jelentkezését várjuk Nyíregyháza és térségéből, hiszen az elmúlt időszakban az ezek iránti igény erősen megnövekedett.

Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata a TOP-6.8.2-15-NY1-2016-00001 azonosító számú, Nyíregyházi Foglalkoztatási Paktum című projekt keretében helyi termék- és szolgáltatásfejlesztési tevékenységet valósít meg a helyi gazdaság fejlesztése céljából. A program keretében egy elektronikus kataszter készül, ami Nyíregyháza közigazgatási területét és annak 25 km-es körzetét öleli fel, ezáltal érinti az Önök települését is. Programunk számos online és offline megjelenési és fejlődési, valamint továbbképzési lehetőséget biztosít a minőségi helyi termékeket előállítók és szolgáltatók számára. Az adatbázisban való megjelenés a térség minden helyi termelője, gazdasága, szolgáltatója számára térítésmentesen vehető igénybe, ezáltal az érdeklődő önkormányzatok, termelők és szolgáltatók ingyenesen hirdethetik termékeiket és szolgáltatásaikat a lakosok és a turisták részére egyaránt. 

Az adatbázisba való bekerüléshez szükséges információkat személyesen, e-mailben vagy az online adatlap – mely elérhető a http://www.nyiregyhazipaktum.hu/index.php/dokumentumtar/helyi-termek-es-szolgaltatasfejlesztes linken – kitöltésével lehet a Paktumirodába eljuttatni.

Kérjük, amennyiben településük rendelkezik ilyen jellegű termékekkel vagy szolgáltatásokkal, illetve ismernek olyan személyt, vállalkozót, aki szívesen csatlakozna kezdeményezésünkhöz, ajánlják figyelmébe a lehetőséget.

A tevékenységgel kapcsolatos kérdéseikkel kollegánk készséggel áll rendelkezésükre az alábbi elérhetőségeken:

Ligetfalvi-Komiszár Eszter, helyi termék- és szolgáltatásfejlesztési koordinátor

Telefon: 06-20/3922-067; E-mail: helyitermek@nyiregyhaza.hu

Reméljük az általunk biztosított lehetőségek felkeltették érdeklődését és szívesen csatlakoznak programunkhoz!

Tisztelettel:

Ligetfalvi-Komiszár Eszter

helyi termék- és szolgáltatásfejlesztési koordinátor

NYÍREGYHÁZA
MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA

Paktumiroda

TECHNOLÓGIAI TRANSZFER KÖZPONT

4400 Nyíregyháza Tiszavasvári út. 14.
Mobil: +36 20 3922-067
Email: helyitermek@nyiregyhaza.hu
Internet: www.nyiregyhazipaktum.hu

By Hivatal