Kedves Diákok!
Munkaügyi Központ tájékoztatása alapján 2021. július 1. napjától – várhatóan – lehetőségünk lesz a Nyírpazony Településüzemeltetési Kft-nél, legfeljebb egy-egy hónap időtartamra (július – augusztus) Nyírpazonyi állandó lakhellyel rendelkező nappali tagozatos tanulói jogviszonyban lévő 16 és 25 év közötti fiatalokat foglalkoztatni munkaviszony keretében. A foglalkoztatás feltétele, hogy a nappali tagozatos diák személyes okmányaival, illetve érvényes diákigazolvánnyal vagy iskolalátogatási igazolással igazolja nappali tagozatos jogviszonyát a Munkaügyi Kirendeltségen (4400 Nyíregyháza, Szabadság tér 2.). Munkaügyi Központ tájékoztatása szerint 2021. június 15. napjától lehetőségük nyílik a diákoknak, hogy regisztráltassák magukat az illetékes Járási Hivatalnál! Mivel pontos létszámot, engedélyezett keretet még nem tudunk, így a Munkaügyi Központba történő regisztráció nem jelenti automatikusan a felvételt! A felvétellel kapcsolatban a későbbiekben tudunk majd tájékoztatást nyújtani!
Amennyiben felkeltette az érdeklődésedet a lehetőség, úgy kérjük, hogy a mellékelt jelentkezési lapot töltsd ki és a Munkaügyi Központ által kiállított regisztrációs nyilatkozattal együtt hozd be személyesen a Nyírpazony Településüzemeltetési Kft irodájába (4531 Nyírpazony, Széchenyi u. 17.), vagy nyújtsd be elektronikus úton (nyirpazonykft@gmail.com).

Jelentkezési határidő: 2021. június 22. kedd 1600 óra
A további teendőkről a Nyírpazonyi Településüzemeltetési Kft irodájában személyesen, valamint telefonon, +36/306355853 telefonszámon keresztül nyújtunk tájékoztatást.

Jeletkezési lap

 

By Hivatal