Dr. Béres István

Dr. Béres István

defaultA nevem dr. Béres István, nős, két gyermek édesapja.

Az 1999. évben végeztem jogászként a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán.

Az egyetem elvégzését követően és jelenleg is a családunk tulajdonában álló vállalkozásban dolgozom, amely külföldi és belföldi multinacionális cégek számára gépalkatrészek, gépelemek gyártásával foglalkozik.

Az önkormányzat életében képviselőként a 2003. évtől kezdődően veszek részt.

A megelőző két választási ciklushoz képest a 2010. – 2014. időszak összehasonlíthatatlanul eredményesebb volt, amely egyrészről köszönhető az agilis polgármesterünknek és a Képviselő Testület tagjai között kialakult kohéziónak.

Ennek következményeként és azon túlmenően, hogy a rendszeres munkában résztvevők között egy ellentétektől mentes, négyéves időszak zárható le, községünkben Önök számára is Tisztelt Választópolgárok számtalan kézzelfogható és az életünket megkönnyítő, komfortosabbá tevő eredmény tapasztalható.

Nyírpazony életében a permanens, ésszerű, a lehetőségeinkhez mért, ezen túlmenően a központi kormányzat adta előirányzatokhoz igazított építkezés folytatásának véleményem szerint mindenképpen záloga a Képviselő Testület tagjainak együttgondolkodása és széthúzásoktól mentes, egymás közti viszonya.

Úgy gondolom, hogy az elmúlt ciklusban elért eredmények tükrében, ez mindenképpen jellemzője volt a 2010. – 2014. években tevékenykedő Képviselő Testületnek.

Amennyiben Önök számára is fontos Nyírpazony érdekében ez a mentalitás kérem, szíveskedjen szavazatával megtisztelni.

Tisztelettel:

 Dr. Béres István