Erdei László

Erdei László

default

Tisztelt nyírpazonyi választópolgár!

2014. október 12. napján újra önkormányzati választás lesz Nyírpazonyban. Talán most alakult ki az a helyzet, amely éles bírálatok, de igen fontos döntések színterévé alakította településünket. Fontos, hogy kit választunk polgármesterünknek és a képviselőtestület tagjainak.

Erdei László vagyok, 42 éves. Nyírpazonyban 21 éve élek feleségemmel, Évával és iskoláskorú gyermekeinkkel, Lászlóval és Virággal.

Irányvonalam maradt a munka becsülete és az emberek tisztelete, melyeknek betartása segítette eddigi életemet és munkámat.

Az elmúlt négy évben az Önök szavazatával képviselő lettem. Ígéretemet betartva, támogattam minden olyan megvalósítható elképzelést és igényt, ami Nyírpazonyt és az itt élő emberek fejlődését szolgálja. Ezen idő alatt településünk nagyon sokat fejlődött, átalakult és megváltozott. Mindezek a helyi családoknak, egyesületeknek, az egyháznak, valamint a jövő nemzedékének kibontakozási lehetőségek sorát alapozta meg.

MINDENNEK HELYE ÉS IDEJE VOLT.

Képviselői tiszteletdíjamat négy év alatt visszafordítottam a helyben működő intézmények és egyesületek javára:

– az iskolába 4 db cd-s mini hifit, kerti csúszdát; az óvodába tortákat; a sportnak az öltöző új burkolatát; a temetőben urnafalra fedkőkészítését, helyi rendezvényekre tombolaajándékokat stb. ajánlottam fel.

Továbbra is kitartok az olyan együttműködési kezdeményezések mellett, amelyek a rendszeresség, a példamutatás és eredményesség értékével Nyírpazony működését és az itt lakóknak életminőségét a legjobban szolgálja.

Támogatásukkal újra független képviselőjelölt lettem,
az Ön szavazatával a leendő képviselőtestület tagja lehetek!

Megválasztásom esetén
a képviselői tiszteleti díjamat újra
a helyi intézmények, egyesületek támogatására
használom fel!

Köszönöm megtisztelő bizalmukat!

Tisztelettel:

Erdei László

„Akinek célja a helyes élet -,
annak eszköze az emberség.”