Gál János

Gál János

default

Gál János vagyok , 57 éves, született nyírpazonyi lakos. Nős, két felnőtt gyermek édesapja. Georgina lányom művészettörténész, Budapesten és dolgozik. Ákos fiam harmadéves a Nyíregyházi Főiskola Mérnöki karán, jelenleg az „Oktán” benzinkutat irányítja Nyírpazonyban. Feleségemmel saját vállalkozásunkban dolgozunk 1990 óta.

  • 1994 óta vagyok önkormányzati képviselő, öt cikluson keresztül. 2006-ig alpolgármesterként tevékenykedtem, majd egy négyéves ciklust kihagyva, újra ezt a feladatot töltöttem be a mai napig. A jelenlegi polgármesterrel, Dubay Lászlóval jó emberi és munkakapcsolat alakult ki, mely az elmúlt 4 év eredményeiben is jól tükröződik.
  • 1994-től 2012-ig a helyi labdarúgó szakosztály elnökhelyettese voltam. A sport iránti elhivatottságomat jelzi, hogy jelenleg is aktív tagja vagyok az „öregfiúk” labdarúgócsapatának, melyet ma is támogatok.
  • 2010 óta vagyok a Nyírpazonyi Polgárőr Egyesület alapító tagja és elnöke. Jó kapcsolatot ápolok a civil szervezetekkel, így a Nyírpazonyi Nők klubjával, Nyírpazonyi Idősek klubjával, az egyházakkal stb. Szeretem a lakóhelyemet ahol élek és szeretem az embereket. Ebből adódóan szívesen segítek másokon is, szívesen dolgozom azon, hogy a falu ahol élek fejlődjön, és mindannyian jobban érezhessük itt magunkat.
  • Bízom abban, hogy tovább bírhatom a nyírpazonyi lakosok bizalmát, és közösen jobbá tehetjük életünket községünkben.

Az előző években a település fejlődése, kulturális élete elindult és az elmúlt 20 évi munkám biztosíték arra, hogy ez az irány folytatódhat.

 Tisztelettel:

Gál János