A

Tisztelt Szülők!

2020.03.14 én közzétett tájékoztató után többen kerestek meg kérdéseikkel, amire most összefoglalva az alábbi információkkal szeretnék szolgálni:

tájékoztatok mindenkit, hogy a gyermekétkezés igénylését csak és kizárólagosan a etkezes@nyirpazony.hu email címen tudjuk fogadni, név, osztály megadásával.

Egyéb multimédiás felületről – sms, viber, messenger – és telefonon nem áll módunkban igénylést felvenni, mert nyomon követése lehetetlen.

Ellátásban mindenki részesül, aki 2020.03.16-tól folyamatosan tart igényt a szolgáltatásra.

Az igénylés 5 munkanapos, nem lehet szünet – pl. csak keddre és péntekre kérek ebédet –  a megrendelések között, ezért kérem ilyen igénnyel ne keressenek. Kérek mindenkit, aki a rendelését lemondja az szintén írásban tegye meg a megadott e-mail címen.

Az ebédet az Aranyalma Óvoda ebédlőjében lehet átvenni hétfőtől péntekig 11:30 – 13:00 között.

Az ebédhez nem kell ételhordót felhozni, egyszer használatos edényekbe történik a kiosztása.  

Az ebéd kiosztás csak és kizárólag a fenti időszakban történik nincs lehetőség a nyitvatartási időn túli étel elvitelre. 13.00-órától az ebédlő zárva tart, a kötelezően előírt napi fertőtlenítés zárás után azonnal kezdődik.

A járványmegelőzés érdekében kérem, hogy a higiéniás szabályokat betartva csak 1 fő jöhet és veheti át az igényelt ételt. Az átvételkor a gyermek neve, osztálya és az átvevő neve rögzítésre kerül.  Az átadás folyamatos lesz, de az ebédlőben egyszerre 3 fő tartózkodhat távolságmegtartással.

 Kérem, aki bármilyen fertőző betegségben szenved, az intézményt ne látogassa.

Rendelkezés jog fenntartva.

 

Tisztelettel: Székely Zoltán

                       élelmezésvezető

By Hivatal