Tisztelt Szülők!

Nyírpazony Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete a 13/2017. (XI. 15.) Önkormányzati rendelet 20.§-a alapján jövedelem vizsgálata nélkül tanszer támogatásban részesíti a Nyírpazony Nagyközségben állandó lakóhellyel rendelkező:

  • a Nyírpazonyi Színi Károly Magyar- Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolában beiratkozott vagy
  • középiskola nappali iskolarendszerű oktatásban részt vevő gyerekeket.

A Nyírpazonyi Színi Károly Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolában beiratkozott tanulók törvényes képviselőinek kérelmet nem kell benyújtani. A középiskola nappali iskolarendszerű oktatásban résztvevő gyermek részére járó támogatás igénybevételéhez a gyermek részére járó támogatás igénybevételéhez a gyermek által látogatott intézmény részéről kiállított 30 napnál nem régebbi jogviszony igazolás szükséges. Az igazolást a hivatalba kell eljuttatni Demjén Gáborné ügyintéző részére.

Az igazolás benyújtásának ideje: 2020.  augusztus 17  – szeptember 11-ig.

A támogatás mértéke 5.000,- Ft vásárlási utalványformájában. Az általános iskolás tanulók szülei előreláthatóan a tanévnyitón tudják majd átvenni az utalványokat a középiskolások szülei szeptember 30-ig a Polgármesteri Hivatalban, melyről külön értesítőt küldünk. Az utalványok átvételéhez a gyermek(ek) lakcímet igazoló hatósági igazolványa (lakcímkártya) szükséges.

 

 

 

Nyírpazony, 2020. augusztus 03.

 

 

                       Dancs János  sk.                                                                          Dubay László sk.

                        jegyző                                                                                          polgármester

 

By Hivatal