Tisztelt Nyírpazonyi Lakosok!

„Felelős állattartás elősegítése” érdekében lehetőség nyílik a nem kívánt állatszaporulat szabályozására, veszettségi elleni védőoltás beadására, ill. mikrochippel történő megjelölésére.

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Magyarország Kormánya a MFP-FAE/2021 „Felelős állattartás elősegítése” címen pályázatot hirdetett az 5000 fő, és ez alatti lakosságszámú települések számára a felelős állattartást elősegítő, a település lakóinak tulajdonában lévő ivartalanítási programra, az állatok veszettség elleni védőoltással történő beoltására, valamint mikrochippel történő megjelölésére.

Pályázatot benyújtani Nyírpazony Nagyközség lakóinak tulajdonában lévő kutyák, macskák állatorvos által elvégzett alábbi intézkedések támogatására lehet:

-kutyák, macskák ivartalanítására,

kutyák, macskák veszettség elleni összetevőt tartalmazó monovalens védőoltására,
kutyák mikrochippel (transzponderreltörténő megjelölésére (kizárólag ebek esetében).

A fenti tevékenységek támogatására vonatkozó pályázat benyújtásához településünk Önkormányzata felméri az állattartói igényeket, ezért kérjük a Tisztelt Állattartókat, hogy az „ÁLLATTARTÓI HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT” kitöltésével, jelezzék szándékukat, hogy élni kívánnak-e a lehetőséggel, azaz az ingyenesen elvégzett ivartalanítás, védőoltás, mikrochip megjelölés lehetőségével!

A nyilatkozatokat Nyírpazony Településüzemeltetési Kft.-nél (4531, Nyírpazony, Széchenyi utca 17.) lehet kitölteni legkésőbb 2021. július 09. napjáig.

Nyertes pályázat esetén az igények teljesítése az igényfelmérő lap beérkezési sorrendje alapján történik!

By Hivatal