Fekete Viktor

Képviselő jelöltek Polgármester jelöltek Felhívás

Fekete Viktor

default

Fiatal, határozott és elkötelezett ember vagyok. Nyírpazonyban nőttem fel és erről a településről indultam el azon az úton, amely odáig vezetett, hogy készen állok a település érdekeit szak­tudásommal és minden akaratommal a közösség érdekében, a legteljesebb mértékben szolgálni.

Arra kérem Önöket, hogy nézzenek körbe a településen és győződjenek meg arról, hogy Nyírpazony elindult a fejlődés útján. Ahhoz, hogy az elmúlt időszakban megvalósult fejlesztéseket sikeresen véghez lehetett vinni megújulásra volt szükség. Az új és nagyobb kihívást jelentő fela­datoknak való megfelelés érdekében további újításokra van szükség, új lendületet kell adni az önkormányzatnak, a helyi vállalkozásoknak és a településüket szerető lakosságnak egyaránt.

Egy megújulni vágyó településnek olyan képviselőtestületre van szüksége, amely képes új lendületet adni és tovább segíteni a helyi fejlesztések megvalósítását. Olyan képviselőkre van szüksége a településnek, akik tudják érvényesíteni érdekünket a lehetséges pályázatok ügyé­ben, felkutatni a fejlesztésekhez szükséges pénzeket, összefogni a belső erőforrásokat és meg­becsülni azokat az embereket, akik itt élnek, akik tudásukkal, tehetségükkel, tenni akarásukkal Nyírpazonyban tevékenykednek.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Önkormányzat munkatársaként tapasztalatot szereztem hazai és határon átnyúló pályázati források hasznosításában, valamint rálátással és naprakész is­meretekkel rendelkezem a hazai közigazgatási, pályázati rendszerek működéséről.

Képviselőként mindent megteszek azért, hogy Nyírpazonyban újult erővel és még sikeresebben megvalósuljanak azok a fejlesztések, amelyek az itt élő családok, vállalkozások érdekeit szolgálják.

Nyírpazony ereje és szépsége a civil szervezetek aktivitásában, az egyházak lelki támogatásában, a vállalkozások és intézmények munkájában, az idősebb generációk tapasztalatában és a fiatalok kreativitásában rejlik. Ezekre az értékekre számít­va, tudásomat és energiámat felajánlva szeretnék Nyírpazony képviselője lenni.

Fekete Viktor
Az Ön képviselőjelöltje