Polgármester jelöltek

Képviselő jelöltek Polgármester jelöltek Felhívás

Takács Tibor  defaultMég nincs program Roma Zsoltné defaultPolgármesteri program  Vas Miklós: Visszalépett/visszavonva Bajkó László defaultPolgármesteri program Dubay László  defaultPolgármesteri program

Tisztelt Választópolgárok, Tisztelt Nyírpazonyi Lakosok!

A helyhatósági választás egy község életében évekre meghatározhatja a település fejlődési irányát, fejlesztéseit, a lakosság komfortérzetét. Egy választási kampány költséges és sokszor problémát jelenthet mindenkihez eljuttatni a jelölt programját, elképzelését.

A Nyírpazonyi Hírnök az esélyegyenlőség alapján minden polgármester- és képviselő-jelöltnek felkínálja a bemutatkozás lehetőségét!

Kérjük mutassa be programját, elképzeléseit, miként kíván a lakosság, Nyírpazony település érdekében tevékenykedni.

A nyilvánosság közös érdek. Bemutatkozó leveléből, programjából megismerhetik önt, tisztább képet kaphat a választó, és nem utolsó szempont, hogy vállalásait a lakosság folyamatosan figyelemmel kísérheti.

Önnek egy fillérjébe sem kerül. Nem kell szórólapozni. Minden nyírpazonyi lakásba eljuttatjuk az újságot, valamint a település honlapján is megjelentetjük programját, bemutatkozó levelét.

Képviselő-jelöltek fényképes bemutatkozó levelét maximum 2.000 karakterig, polgármester jelöltek bemutatkozását 5.000 karakterig várjuk az alábbi e-mail címre: hirnok@nyirpazony.hu

A bemutatkozó leveleket 2014. szeptember 01-től 2014. szeptember 21-én 2400-óráig (lapzárta) várjuk.