Cica csoport

A cica csoportba jelenleg 22 gyermek jár. Mivel kiscicáink folyamatosan érkeznek, ezért januárra a létszámunk 29 fő lesz. Nagyon vártuk már őket, s bennünk felnőttekben is megvolt a kíváncsiság és izgalom, pont úgy mint a szülőkben. A befogadás első két hetében volt sok sírás, nevetés és rengeteg örömteli játék. Természetesen tudjuk, hogy ez a beilleszkedés hullámzó időszak lesz számukra, de igyekszünk sok-sok öleléssel, simogatással, vidám játékokkal segiteni a szülőktől való elválást.
A gyermekek nagyon barátságosak, kedvesek, imádnak együtt játszani, tevékenykedni. Szeretnénk számukra színes, tartalmas, élménygazdag mindennapokat teremteni, hogy maradandó élményeket szerezzenek. Célunk, hogy szeretettel, megértő pedagógusi attitűddel megkönnyítsük számukra az óvodai életbe való beilleszkedést, megszerettessük velük az óvodát, és a csoportból igazi közösséget varázsoljunk.

 

Minél jobban ismerjük a gyermeket, annál jobban megértjük, minél jobban értjük, annál inkább szeretjük, s így annál hatékonyabban tudjuk majd nevelni.

/ Nagy László /

Share