Golenyákné Apagyi Ildikó

Golenyákné Apagyi Ildikó a vagyok, 29 éves nyírpazonyi lakos. Óvodapedagógusi illetve kisgyermekgondozó és nevelői végzettséggel rendelkezem. A Főiskolai végzettségemet a Debreceni Egyetem Gyermeknevelési és Felnőttképzési Karán szereztem 2016-ban.

Eddig családi bölcsődékben dolgoztam, utoljára a Nyírpazonyi Családi Bölcsődében, ahol a 0-3 éves korosztályú gyermekek mindennapjaiban tölthettem be nagy-nagy szerepet, de mindig is nagy álmom volt, hogy óvónőként kamatoztathassam tudásom, amely mostanra valóra is vált. Mindannyiunk életének egyik legnagyobb csodája a gyermek, és számomra kimondhatatlan örömet jelent, hogy naponta a gyerekek között élhetek, velük lehetek. Ezért is választottam ezt a pályát, és nagy boldogsággal tölt el, hogy én is átélhetem ezt a csodát, ugyanis 2 gyönyörű gyermekem van.

Elhivatott vagyok a munkám iránt, célom, hogy a rám bízott gyermekek sokoldalú, érdeklődő, vidám és kiegyensúlyozott felnőtté váljanak. Érdeklődéssel fordulok a művészetek felé ezért fontosnak tartom a gyerekek vizuális fejlesztését és a zenei kultúra alapjának megteremtését is. Számomra kulcsfontosságú szempont a folyamatos továbbképzés és fejlesztés, ezért a későbbiekben egy gyógypedagógiai szakon szerzett tudással szeretnék gyarapodni.


Archívum

Kategóriák