Napocska csoport

Óvodapedagógusok: 

Patikásné Berta Judit                                                

Orsó Anikó 

Dajka néni: 

 Holecskó Péterné Ildikó néni   

Csoportunk létszáma 30 főre emelkedett, akik 5-6-7 évesek. Szeretettel gondolunk az iskolába elment gyerekekre, és az új kispajtásainkat nyitott szívvel fogadtuk. Megmutattuk nekik szép csoportszobánkat, játékainkat, és az új öltözőnkben is elfoglalták helyüket.

Eleven, nyüzsgő, vidám csoport vagyunk, de jellemző ránk a szociális érzékenység, az alkalmazkodás, tapintat, egymásra figyelés, együttérzés, segítőkészség, egymás iránti tisztelet és elfogadás.

Mindenki tanköteles korú a csoportunkban, ezért ebben az évben legfontosabb feladatunk lesz, hogy sok olyan dolgot tanuljunk meg, mely az iskolában hasznos lesz, és bátran ügyesen kezdjük meg az iskolát jövőre. Ezért mindig odafigyelünk az óvónénikre, s minden érdekes tevékenységhez csatlakozunk, ahol képességeink, készségeink fejlődnek. Továbbra is szívesen éneklünk, és táncolunk, s tanulunk „Így tedd rá!”-s népi játékokat, ültetünk tulipánt, építünk táncpályát, és érezzük az az örömöt, amit a játék és tánc ad.

Az óvónénik szeretnék, hogy minden a járványügyi helyzet okozta nehézség ellenére, sok vidám percet éljünk át az oviban, és hogy sok felejthetetlen élményekkel gazdagodjunk a tanév során.  

Share