Boldogságóra tevékenység bemutatása 2024

Boldogságóra tevékenység bemutatása 2024

Az idei nevelési évben az óvodánk főigazgatójának kezdeményezésére, a környező települések főigazgatóiból külsős munkaközösséget hozott létre. A soron következő találkozás témája a kérésükre a Boldogságóra tevékenység megtekintése volt.

A 2020-2021-es nevelési évtől a Nyírpazonyi Aranyalma Óvoda az Örökös Boldog Óvoda cím büszke tulajdonosa. A Boldogságóra tevékenységek megtartásában az év elején elkészített éves munkatervnek megfelelően óvodánk mind a hat csoportja részt vesz.

A pillangó csoportban 2024. 05. 23-án a meghívott vendégek megtekinthették Nagyné Rádi Andrea óvónéni által tartott boldogságóra tevékenységet.

A tevékenységen a boldogságóra aktuális havi témája került feldolgozásra. A tevékenység előzményeként az aktuális projekthez tartozó tevékenységeket, saját készítésű játékeszközöket kínált fel az óvónéni. A boldogságóra témája a testmozgás gyakorlása volt. Különböző játékos tevékenységekkel, mesével, mondókákkal, zenés tornával, színesítették a foglalkozást, a testi-lelki jóllétet biztosítva. A gyerekek jól érezték magukat, önfeledten játszottak, megosztották egymással az érzéseiket. Végezetül az egyik anyuka játékos gyerekjógával ismertette meg a gyerekeket, melyet ezúton is köszönünk Kozák-Székely Viktóriának. Reméljük, hogy minden gyermek pozitív élményekkel gazdagodott.

További képek itt:

Share

Vélemény, hozzászólás?