Hamarosan véget ér a nyár! Kezdődik az új nevelési évünk!

Hamarosan véget ér a nyár! Kezdődik az új nevelési évünk!

Kedves Szülők!

Hamarosan véget ér a nyár! Kezdődik az új nevelési évünk!

Különleges évet zártunk és különleges évet nyitunk is! A rendkívüli helyzetre való tekintettel megteszünk minden óvintézkedést annak érdekében, hogy biztonságosan működjünk és gyermekeink egészségét megóvjuk.

Ezért intézményi szinten tisztító festést, nagytakarítást, teljes fertőtlenítést végeztünk. Továbbra is zsiliprendszer szerint fogadjuk a gyermekeket, miszerint a szülő a bejárati ajtóig kíséri gyermekét, ahol óvodánk dolgozói lázmérés, kézfertőtlenítés után vezetik a csoportokba. Kérjük szánjanak kicsivel több időt a gyermek átadására, átvételére.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Nevelési évünket a megszokott mederben tervezzük. A fejlesztő foglalkozásokat továbbra is végezzük.

A külsős szakemberek által vezetett foglalkozásokat, fejlesztéseket megtartjuk. (Klasszikus balett, Bozsik foci, játékos angol, hittan foglalkozások, Kung-fu) Hagyományos programjainkat beterveztük és a lehetőségekhez mérten megvalósítjuk.

Összevont szülői értekezletet nem tartunk, kérjük tájékozódjanak óvodánk honlapján és a csoportok zárt facebook oldalán és tartsák a kapcsolatot az óvodapedagógusokkal.

Amennyiben személyes ügyintézést igényelnek az óvoda hátsó bejárata felől (orvosi rendelő) tudnak az intézménybe bejönni az óvodatitkárságra.

Nagy szeretettel várjuk a régi és új óvodás gyermekeinket!

 

Az óvoda dolgozói nevében: Dr. Faragóné Bankus Judit

Share